Historien om Anni

 

Smukke Anni Petersen, har lige deltaget på et af Tina Testrups slanke- og sundhedshold, et hold som forløber 12 uger, hvor holdet mødes 1 gang ugentlig i 5 kvarter, hver uge bliver deltagerne vejet, og der er kropsmålinger 3 gange på de 12 uger, der er vejledning, motion, grin, gråd og et super sammenhold.

Anni havde et stort ønske den først gang jeg mødte hende.
Jeg har guldbryllup om 4 måneder og jeg vil så gerne være en smuk guldbrud... og det må vi sige WAW en smuk dame.
Anni er 69 år, og fortalte ved første møde at det var begrænset med motion, hun kunne ikke holde til så meget, Anni kiggede på de andre deltagere og ja på dette hold var Annie den ældste deltager, men det er det fantastiske når jeg laver mine hold siger Tina Testrup, jeg mikser hold så der er alle aldre og størrelser repræsenteret så det svinger fra 20-70 år, nogen skal smide 5 kilo andre 40 kilo, men de har alle samme mål at komme ned i vægt og ønsker en sund krop.
Anni følte sig begrænset på motionen, MEN det blev er lavet om på.

Anni har lige postet på facebook i den lukkede gruppe som holdet har følgende
Dagens cykeltur 34,46. I august måned har jeg motioneret 168 km og forbrændt 16.995 calorier selv om jeg har været meget på ferie..

Anni siger
Jeg er mere glad og har overskud til mere, før synes jeg alting var besværligt, blev træt bare ved tanken om det der skulle laves og hvis nogen havde sagt til mig for 3 mdr siden, at jeg skulle opnå at gå op af Arnolds knold 30 gange på en dag, ville jeg have sagt de måtte være tosset, bare 1 gang var utrolig hårdt, både for knæ og ryg.

og hun fortsætter

 

Takket være dig, har jeg fået det meget bedre både fysisk og psykisk, kan døje meget mere og har fået et meget bedre selvværd og så er det jo bare fedt, at kunne købe tøj i str M i stedet for ××l..

Arnolds knold, er for dem som er kendt i Holbæk, en noget lang og stejl bakke ud på Fælden i Holbæk, det er et af de steder Tina Testrup bla. bruger til at rykke sine deltagere, det handler om, at vi kommer ud af komfortzonen, og bliver opmærksom på at vi kan MEGET mere end vi selv tror.