Chokoladekage

  • 225 g friske dadler køres i minihakkeren så det bliver en klistret masse

  • 1 dåse kokos mælk jeg brugte en økologisk 400g

  • 1.5 tsk vanilje pulver eller 1 vanilje stang...

  • 3 spsk sukkerfri kakao

  • 2 æg

  • 2.5 dl mandelmel

  • 2 dl kokosfibermel

  • 2 tsk bagepulver

  • 3/4 dl æble eller appelsin saft.

 

Æg deles og hvider piskes stive
Alle ingredienser blandes og til sidst vendes de piskede æggehvider i dejen
Bages 50 min v 180 grader i alm ovn ikke varmluft på nederste rille. Check med en gaffel at der ikke hænger noget på så du er sikker på den er bagt.
Når den er taget ud drysses noget hakket sukkerfri chokolade oven på det smelter.. Hakkede mandler eller kokos mel som man nu ønsker der kan også drysses med tørres frugt ...på billedet er det min version uden mandler ovenpå.