INDIVIDUELT FORLØB, DU ER 100% I FOKUS :-)

 

Jeg tilbyder individuelt forløb hvor vi planlægger ALT ud fra din hverdag, du vil blive vejledt og jeg støtter dig hele vejen, vi mødes så ofte som DU har brug for, og jeg følger dig HELE VEJEN TIL MÅL.

 

Skriv og ring for tilbud.

 

Første møde tager vi udgangspunkt i HVOR DU ER og hvor du ønsker at være, vi har en god snak så vi kan se på hvordan vi kan implementere en sundere hverdag for dig, du vil blive vejet og kropsmålt.

 

På et individuelt forløb mødes vi typisk 1 gang ugentlig de første par gange, derefter mødes vi hver 2/3 uge, 1 vejledning varer ca 1 time, de efterfølgende opfølgnings vejledninger er 30-45 minutter.

 

Du vil blive vejledt i hvilke ændringer/tilpasninger du skal forsøge, at implementeret til næste gang vi ses, vi kan lave forskellige former for gå turer, motion og træning sammen hvis der er behov for det.

 

Betales individuelt forløb pr. gang er prisen kr. 799,- pr. vejledning.

 

Pakkeløsning - køb 5 x vejledning på én gang og spar Kr. 500,-.

 

5 x vejledning kr. 3495,-

 

Der er mulighed for at få lavet et fast uge kostplan hvis ønsket.

 

 

 

Alle forløb betales inden start - betaling kun via kontooverførelse/mobilpay

 

AFBUD/UDEBLIVELSE/Ophør, Afbud skal gives senest 4 timer før aftalt konsultation, alternativt opkræves et udeblivelsesgebyr på kr. 350,- som skal indbetales inden næste konsultation. Når beløb er betalt for forløb er det bindende, bliver du forhindret i at gennemfører eller ikke ønsker at deltage længer efter første konsultation, gives penge ikke retur.

Såfremt jeg er nød til at ændre/aflyse konsultation tilbydes ny tid.