Mere end 1200 deltagere har smidt mange mange kilo gennem mine slanke- og sundhedshold, via onlineforløb og personlig vejledning, jeg er stolt af at jeg har fået lov til at dele deres oplevelser med jer.
Det at tabe sig påvirker mange ting,  dit udseende, humøret, glæde over livet, huden, væk med eller mindre medicin for kolesterol, forhøjet blodtryk mm, det er blot noget af det du kan glæde dig til, læs her om nogle af deltagernes erfaringer.

NOVO NORDISK KALUNDBORG har over 200 deltagere været på holdforløb.

Anja - 10 kg

Jeg har fået mere energi, og jeg er blevet god til at håndtere sukkertrangen

Tina- Et 12 ugers slankeforløb har givet mig så meget i livet

Elsker min motion og mine gåture, min mave trives super godt uden alt det sukker

Jannie - 11 uger, 7,6 kg og 32,5 cm.

Jeg er dig taknemlig for du er så inspirerende og har på dine dejlige måde gjort det som en leg og tabe mig.
Jeg havde kæmpet efter jeg fik konstanteret lav stofskifte med de overflødige kilo og endelig er det lykkes om komme af med dem, endnu engang tak
Add Testimonial here

Pernille - Jeg er nu nået halvvejs i mit vægttab

Takket være dig og din lille peptalk en gang om ugen tager jeg en omgang mere hos dig, da det jo bliver vanedannende at komme en gang om ugen.

Fie - nu er det 30 kg

Efter jeg fik mine to piger, sagde jeg til mig selv nu er det nok, jeg har brug for at være derfor dem og mig selv. Så jeg gik i gang med at spise og træne rigtigt.

Mette -10,6 kilo på 10 uger

Tak, Tina :-) Jeg havde aldrig fået taget mig sammen til at gøre det uden dig :-) Jeg har i den grad fået mere energi og overskud,

Anni

Smukke Anni Petersen, har lige deltaget på et af Tina Testrups slanke- og sundhedshold, et hold som forløber 12 uger, hvor holdet mødes 1 gang ugentlig i 5 kvarter, hver uge bliver deltagerne vejet, og der er kropsmålinger 3 gange på de 12 uger, der er vejledning, motion, grin, gråd og et super sammenhold.

Tom

Tom Kristiansen har smidt fantastiske 17,9 kg, de 15,2 kg på et 13 ugers onlineforløb kæmpe respekt og tillykke det er så flot et resultat.

Mogens

Mogens har på blot 5 uger smidt imponerende 11,3 kilo så der er vist ikke tvivl om han når HELT i mål på de 12 uger Novo Nordisk

Jannie

Man kan godt se der er sket lidt på 6 uger.

Simone

Jeg har fået extrem livsglæde, jeg er tilbage på det spor jeg gerne vil være på, det er en sejr følelse hver gang jeg kigger mig i spejlet

Carina

Vejedag - og har i dag opnået mit fra starten personlige, overordnede mål (minus 15 kg inden jeg bliver 30 den 26/4-16). Vægten siger i dag i alt -16,1 kg siden min opstart hos Tina Testrup primo september 2015.
 

Marianne

Efter flere fejloperationer som endte med diagnosen korttarms syndrom med en del piller og en meget dårlig fordøjelse som følgevirkning, har jeg gennem en lang årrække bl.a. døjet med en stor overvægt.

Anette

Efter 20 km's gåtur og en brochure i baglommen, var jeg overbevist. DET HER VIRKEDE SOM DET ENESTE RIGTIGE OG DET MÅTTE JEG HØRE MERE OM.

Maria

Du kan hvad du vil. Du skal bare tro på dig selv, og have den rette opbakning med dig. Jeg har haft Tina, og er mega glad for at jeg har lært hende at kende, og at jeg har taget springet og tilmeldt mig de hold jeg har gået på, hos Tina.

Lene

Jeg går på lev livet hos Tina Testrup.
Har gået der i 2 x 12 uger. Har i alt smidt næsten 26 kg og 90 cm..
Er lige starte på 24 uger mere. Vil gerne smide 15 kg til..
De 24 uger jeg har gået hos Tina, har ændret mit liv helt vildt.

Louise

På 2 hold passerer jeg en stor milepæl at komme under 100 kg og smed ca 7 kg mere blev gladere for mit liv og bare glad i låget jeg tilmelde mig endda TV2 øst løbet 5 km rute og i maj gennemførte jeg det .

Christina

Jeg har som Online deltager hos Tina Testrup tabt 14,4 kg på 11 uger.
Har du lige som så mange andre en travl hverdag, og derfor ikke kan finde tid til at komme på et hold, så skal du vælge et Online forløb.

Please reload