TRÆN MED TINA TESTRUP


Sommerferien er for de fleste af os ved at nå sin ende, og jeg håber i alle har haft en fantastisk sommer og nydt ferie og afslapning.

Nogen har måske fået dyrket ekstra motion i ferien andre har tænkt nu er det tid til 100% afslapning og så giver vi den en skalle efter ferien, jeg har været lidt både og...

Med Team Rynkeby.

Min sommerferie startede på min fantastiske Rynkebycykel, dagen kom og vi skulle starte vores cykeltur til PARIS, Fredag d. 8 Juli 2016.

Algade var fyldt med mennesker, familie, venner og mange af de skønne deltagere fra mine slanke- og sundhedshold var mødt op for at ønske god tur, og det blev det en FANTASTISK TUR.

Inden afgang havde jeg med holdet forberedt mig, vi har trænet sammen 2 gange ugentligt og derud over har jeg cyklet småturer hjemme så fra 1/4-2016 til 8/7-2016 havde jeg tilbagelagt 3650 km på min Rynkeby cykel, det kan for nogen være meget, men nu skulle jeg cykle 1350 km på 8 dage.

Mange tanker løb igennem hovedet da vi cyklede fra Holbæk til Ringsted som første stop, det øsede ned og jeg havde min første punktering :-(..

Jeg kom til PARIS PÅ CYKEL det var mega hårdt og jeg blev presset både fysisk og psykisk, men gennemførte - mere om det i et andet indlæg.

NU SKAL VI NEMLIG IGANG MED BALLROOM FITNESS OG OUTDOOR TRÆNING

Vi starter i næste uge - UGE 32

MANDAG : OUTDOOR TRÆNING KL. 18,00-18,45

TIRSDAG : BALLROOM FITNESS KL. 19,00-19,50

ONSDAG : OUTDOOR TRÆNING KL. 06,00-06,45

Outdoor træning mødes vi i skolegården på Svinninge Skole, og Ballroom Fitness er i Stigsbjergby Forsamlingshus.

Det koster kr. 30,- at deltage på mine hold pr. gang og man kan betale når man kommer, der er ingen binding og ingen tilmelding, der kan betales kontant eller via mobilpay 21378687

NYT NYT... 10 TURS KORT OG FÅ 1 X TRÆNING GRATIS

Jeg har nu fået lavet 10 turs kort som kan købes, kortet koster kr. 300,- og du får som rabat 1 x træning gratis, kortet kan bruges til alle træningsholdene.

Jeg glæder mig til vi ses.

Outdoor træning:

Funktionel træning hvor vi træner hele kroppen, vi benytter primært kroppens egen vægt, men der kan forekomme træningsredskaber. Vi er ude i al slags vejr. Få sved på panden i dit tempo, få styrket og strammet kroppen op.

Du må meget gerne medbringe en træningsmåtte til mave ryg øvelser, jeg har nogen med så du kan sagtens være med uden.

Ballroom Fitness:

Vi får pulsen op danser UDEN PARTNER, vi danser wals, cha cha cha, jive, samba, quickstep ect. krydret med fitness øvelser. Få sved på panden, et godt grin og dans glæden ind i kroppen. Ballroom Fitness er indedørs, vi har træningstøj og gummesko på :-)

#kostvejledning #tinatestrup #motion #slankekur

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic