Kostvejlederen kommer på besøg familievejledning


FAMILIEFORLØB KOSTVEJLEDEREN KOMMER PÅ BESØG

Vejledning til hele familien hjemme hos jer, MOR, FAR OG BØRN.

Har der sneget sig for mange kilo på maven og resten af kroppen?

Har familien et ønske om en sundere livsstil?

Går mor og far måske med tanker som ”jeg er bange for at dø af min overvægt”

Har nogen i familien forhøjet blodtryk, lider af væske ophobninger, uren hud og andet?

Føles det hele lidt uoverskueligt?

Er der ikke timer nok i døgnet til også at træne?

Er ovennævnte noget du går og tumler med til hverdag, kan det måske

hjælpe, at jeg kommer på besøg.

Jeg har selv smidt 40 kilo, så jeg kender til

- de dumme tanker

- til frustrationerne

- ”på mandag gør jeg noget”

- ”jeg har ikke tid til at træne”

- det er nok for dyrt at leve sundt

- jeg føler mig som klovnen til forældremøderne

- jeg køber en bluse der er lidt løsere

- ok – så er det heller ikke så slemt eller?

- Jeg er bange for at dø af livsstilssygdomme

Derfor kan jeg støtte og hjælpe din familie :

Jeg er kendt for min medvirken i programmet Lev Livet på Tvøst i 2014, har vejledt over 700 klienter til vægttab og større livskvalitet, vejleder med mine slanke- og sundhedshold bla. hos Novo Nordisk i Kalundborg, har ført 32 slanke- og sundhedshold til vægttab og sundere livsstil gennem de seneste år, underviser i Outdoor Fitness og i Ballroom Fitness, holder foredrag om kost, træning og ernæring, uddannet kostvejleder hos Birgitte Nymann, og læser Sundhedsrevolutionær rådgiver hos Umahro Cadogan, og så elsker jeg at finde på træning og mad HELE FAMILIEN kan spise.

Ofte er det ikke kun et familiemedlem der har problematikker med overvægt, derfor er det meget sjovere og lettere når hele familien får et fælles projekt, er i KLAR NU, så skriv så vi kan starte et forløb, det er meget sjovere at gå julen i møde med en slankere og sundere krop.

Skal jeg hjælpe jeres familie?

Hvad får i som familie?

Vejledning hjemme hos jer 1 – 1 ½ time

Hele familien bliver vejet hver gang

I bliver kropsmålt flere gange i forløbet

I får inspiration til nem hverdagsmad og skønne søde sager og snacks

Vi leger/motionere/træner sammen, i jeres have eller i nærheden.

Vi tryller i køkkenet sammen, så alle børn som voksne kan se, hvor enkelt og lækkert det kan være at leve sundt.

Normalpris for 6 familiekonsultationer kr. 4995,-

Specielpris resten af 2016 kun kr. 3.495,- for 6 familiekonsultationer hjemme hos jer.

(pris gælder hvis forløb bliver starter i 2016 – på sjælland (skriv eller ring for tilbud i øvrige Danmark)) begrænset antal af dette tilbud.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic