Vinderen er !!!!


Måneder er gået, og TAK til jer alle som jævnligt har spurgt, hvornår udkommer din kogebog?

Kæmpe tak til alle jer der var med til at give mine billeder et LIKE da jeg skulle vælge forside billed.

Vinderen af et eksemplar af min kogebog blev Pia Christensen, Pia har fået besked via Facebook, og bogen sendes når den udkommer.

DET GØR DEN I DECEMBER 2016. JUBIIIII.

Jeg har knoklet timer, dage og weekender, at lave en kogebog tager tid.

Tankemylder: tanker om forlag? selvudgivelse? hvad skal med? skal det være min historie? skal det kun være opskrifter? hvilke opskrifter? hvor mange opskrifter? hvilke billeder? hvilke design? hvad vil jeg fortælle med min bog? hvordan skal den se ud? hvor stor skal den være? hvem skal trykke den? hvem skal hjælpe med det grafiske? økonomi? vil nogen mon købe den? Ja der har være rigtig mange spørgsmål.

MEN NU ER DEN HOS GRAFIKKER/TRYKKERI OG SNART KLAR TIL DIG !!

Det bliver en bog på knap 70 sider, med et udvalg af de opskrifter, jeg holder mest af i min hverdag, det som har været vigtigt for mig er, at give inspiration til NEM HVERDAGSMAD med FÅ INGREDIENSER.

INSPIRATION, er ofte det der efterspørges når jeg har mine slanke- og sundhedshold, mange inkl. jeg selv kan ofte føle, at det, at slå op i en kogebog bliver uoverskueligt, fordi vi kigger på lange ingredienslister og tænker hmmm hvad mon det er? eller hvor mon jeg kan købe det produkt? i min kogebog er det simple og FÅ ingredienser, nemt, overskueligt og LÆKKERT.

Jeg glæder mig og det bliver en FEST når bogen udkommer og DU ER INVITERET.

I næste uge vil i hører meget mere om UDGIVELSEN og om dagen, hvor i alle er inviteret til reception, der vil være lidt dejlige smagsprøver fra nogen af bogens opskrifter, og i vil selvfølgelig kunne købe en bog med en personlig hilsen.

Så sæt kryds i kalenderen d. 15 December 2016 Tidspunkt og Sted følger.

Kan du ikke deltage i reception, så fortvivl ikke, du kan møde mig flere steder med min kogebog, og du kan selvfølgelig altid bestille kogebogen og få den tilsendt eller afhente den i Svinninge.

Send mig gerne en mail nu med bestilling, så reserverer jeg en bog til dig

tinatestrup@hotmail.com


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic