FED / FIT Det er aldrig for sent

I 2014 startede min vej til et sundere og SLANKERE liv, med en kampvægt på 130 kg og en dåbsattest der sagde 43 år, skulle der gøres noget.

Det har været og ER en tilstand og en "kamp" jeg skal arbejde med resten af mit liv, der er frustrationer, tvivl, vaner og omverden du skal forholde dig til.

Mange sagde også da jeg var størst - du er jo høj - så gør det ikke noget med lidt vægt, som høj kan jeg så blot sige JO du føler dig jo som verdens største flodhest og ALT bliver besværligt.

Du kan se min tilstand her - jeg var heldig at få ærene af at være en deltager i tv-programmet Lev Livet på TV Øst, her er det første program

www.tveast.dk/lev-livet/mod-deltagerne?autoplay=1#player

At bryde grænser troede jeg ikke kunne hjælpe på et vægttab - men det gør det, derfor bruger jeg selv "kom ud af din komfortzone" på mine slanke- og sundhedshold, vi kan nemlig meget mere end vi tror, og når vi bliver bevidste om det, så hjælper det i hverdagen når det kan være svært at sige nej tak til kage og andre fristelser.

En af mine udfordringer kan du se her.

www.tveast.dk/lev-livet/bryd-dine-graenser?autoplay=1#player

At sætte mål er en vigtig del i at vælge et nyt liv.

Vi er mange der til dagligt tænker - der sker ikke noget, har drømme og vi glemmer at tro på dem.

Hvis du for 3 år siden havde fortalt mig at jeg i 2018 ville have vejledt mere end 1200 deltagere til et slankere og sundere liv, og at jeg ville undervise i Ballroom Fitness dans i 4-6 timer om ugen så ville jeg ikke havde troet på det - men DET er fakta nu.

Min krop er endnu ikke hvor jeg ønsker den skal være - så nu er der nye mål.

Sammen med min veninde Tara Juliussen har vi sat et nyt mål, vi vil stå skarpt - rigtig skarpt på 12 måneder, så vi har fået en aftale med top professionelle Umahro Cadogan (du kender ham måske i den nye serie på TV2 - kan man spise sig rask) og vi er godt i gang, vi vil løbende opdaterer vore forandringer - følg med på Facebook her:

www.facebook.com/tina.testrup

www.facebook.com/tinatestruplevlivet/

www.facebook.com/tarajul

Vi er ved at lave instagram/fb side "kun" til denne rejse så du kan følge med - mere om det i nærmeste fremtid.

Min veninde og jeg vil vise at DET ER ALDRIG FOR SENT - jeg er nu 47, min veninde er 59 (og ja det er der ingen der tror på :) ) men det er fakta.

Du kommer til at kunne følge vores træning, mad, frustrationer og snakke de næste 12 måneder vi håber du vil blive inspireret og heppe på os...

Vi vil være hudløs ærlige uden filter, og vi glæder os, VI håber du vil kommenterer, spørger og selv blive motiveret - husk DET ER ALDRIG FOR SENT.

Vi træner hver anden dag her en lille video

www.facebook.com/tina.testrup


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic